Reiki Healing, Tarot m.m.

Yvonne Claréns hemsida

Välkommen 

REIKI HEALING

MEDIAL VÄGLEDNING MED TAROT

PRIVAT SITTNINGREIKI HEALING

Jag har genomgått första och andra graden av Reiki Naturlig Healing enligt Usui /Tibetan systemet.Detta medför att jag kan utföra healingbehandlingar genom beröring (Reiki Healing) Jag utför även healing utan beröring (Aurahealing) om så önskas.

Jag ger även healing på distans och djurhealing.

Healing betyder ”läkning” och kommer från engelskan och har funnits i många tusentals år runt om i världen och i olika kulturer. Det är ett alternativ till att behandla sjukdomar och att skapa välbefinnande. Healingen omfattar också fysisk och själslig läkning av både människor, djur och växter. Healing kan lindra smärta och lösa upp blockeringar av energi genom att öka blod- cirkulationen. Healing är en utvecklingsprocess som kräver att man själv är aktiv i sitt helande.


MEDIAL VÄGLEDNING MED TAROT

Att välja rätt väg genom livets labyrint kan vara svårt ibland. Undrar du över din framtid, din partner, yrkesval eller din ekonomi då kan korten vara till hjälp. Tarot har används i över hundra år för att spå framtiden, bringa klarhet och ge insikter om frågor, problem och livssituationer

Jag ger dig vägledning med Tarot.


PRIVATA SITTNINGAR

Vid en privat sittning öppnar jag upp mig till andevärlden för kontakt. Jag beskriver den person jag får kontakt med efter saker som personlighet, ålder, orsak till övergång samt relationen till dig som sitter. Ibland kan det vara svårt att tolka viss information så inte allt faller på plats direkt, då får du ta det med dig. När du som sitter känner igen personen så pass mycket så att du förstår vem det är lämnar jag över budskap och hälsningar. Det är svårt att i förväg bestämma vem som skall komma igenom, allt som sker blir på andevärldens villkor.


HUSRENSNING

Jag rensar även hemsökta hus och platser genom husrensning. Detta innebär att jag hjälper människor att få lugn och ro i hemmet genom att ta reda på vilka andar som är på besök, och om de har något budskap att förmedla till husägaren.

Därefter för jag den eller de som är i behov av det mot ljuset till andra sidan, där släkringar möter upp dem.

Många som kontaktar mig är rädda för dessa fenomen, och tror att de vill dem ont. Men oftast ar det bara någon som vill ge sig till känna och visa att de har det bra och är med dem. Många vill inte prata om det för att de tror sig bli till åtlöje hos vänner och bekanta, men oftast är de också nyikna på vad det kan vara.

En husrensning brukar ta ca 2-3 timmar. När utdrivningen  är klar, vill jag gärna återkomma efter några veckor för att se så allt har blivit lugnt.

Jag använder även vit salvia för att ta bort dåliga energier och energiminnen.


ÖRONLJUS

Öronljus är något man använder inom alternativmedicin och denna metod sägs ta bort överflödig öronvax genom att man stoppar ett särskilt utformat ljus i örat som man tänder på. Av värmen från ljuset dras vaxen ut ur örat. Detta ljus är ett sk. öronljus. Öronljus är bra när du vill rengöra hörselgångarna, har vaxproppar, har kronisk öroninflammation. Om du drabbas av hörselnedsättning, har lock för öronen, har tinnitus eller öronsusningar, eller klåda, irritation, eksem i öron och bihålor. Jag hjälper dig med denna rensning.


För beställning av tid eller om du har några frågor, mejla mig på: reiki@vonnesgalleri.se